Home » Nieuws

Vitara is terug, kom proefrijden!

De Vitara is op alle wegen thuis: snelweg, klinkerweg, bosweg, provinciale weg, boerenlandweg, zandweg, dorpsweg, kinder- kopjes, grindweg, noem maar op. Dus ga op avontuur met de Vitara en test hem op allerlei wegen in jouw eigen omgeving.   

Lees verder.

Video: Suzuki Swift: sportief karakter

De Suzuki Swift biedt een leuk totaalpakket; oogt fris, ziet er smakelijk uit, heeft een sportief karakter, is compact vanbuiten maar twee volwassenen komen op de achterbank niets tekort.” Dat is de mening van autojournalist Tony Vos.

Lees verder.

Video: De nieuwe Suzuki Vitara

 

Leverbaar eind maart 2015, in- en exterieur af te stemmen op persoonlijke smaak, rijk uitgerust met veiligheidsvoorzieningen, Suzuki’s Total Effective Control Technology met ultrasterk lichtgewicht staal, optimale bescherming met onder meer 7 airbags

 

Lees verder.

Winnaar Suzuki wintercheck actie

Op 8 november was er de landelijke wintercheck van Suzuki. De deelnemers konden een voucher inleveren waarmee ze kans maakten op 4 vrijkaarten voor Disney on Ice op 29 december.

Lees verder.

Compleet nieuwe Outback komt eraan!

Subaru lanceert zeer binnenkort de volledig nieuwe Outback in Europa met Subaru’s EyeSight, een systeem dat de bestuurder ondersteunt tijdens het rijden en werkt als een extra paar ogen. Het is voor het eerst dat EyeSight beschikbaar is op een model in Europa.

Lees verder.

Nieuws van Autobedrijf van der Boon,

Volg het laatste nieuws van Autobedrijf van der Boon hier. Wij zijn een full service autobedrijf met meerdere vestigingen. Onze autobedrijven treft u aan in Alphen aan den Rijn en Leimuiden. Het laatste nieuws van de merken Subaru, Suzuki, SsangYong en ons bedrijf treft u aan op deze pagina.

© 2018, Van der Boon Autobedrijven   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |   Colofon | Algemene voorwaarden | AVG/GDPR

Terug naar boven