Home » Nieuws

Vitara is terug, kom proefrijden!

De Vitara is op alle wegen thuis: snelweg, klinkerweg, bosweg, provinciale weg, boerenlandweg, zandweg, dorpsweg, kinder- kopjes, grindweg, noem maar op. Dus ga op avontuur met de Vitara en test hem op allerlei wegen in jouw eigen omgeving.   

Lees verder.

Suzuki SX4 S-Cross met CVT Automaat

Alweer een jaar geleden kwam de vernieuwde SX4 S-Cross op de markt. De auto die volledig is gefacelift is zeer goed ontvangen en inmiddels is de regio Alphen aan den Rijn en Leimuiden veel trotse Suzuki S-Cross eigenaren rijker.

Lees verder.

Aflevering Mitsubishi Outlander

Dhr. Berkhout is al jarenlang klant bij Autobedrijf van der Boon, vandaag heeft hij opgehaald zijn nieuwe Mitsubishi Outlander automaat. Een prachtig exemplaar met leder interieur, schuif-kanteldak, navigatie en nog veel meer!

Lees verder.

Nieuw, SsangYong XIV-Air en XIV-Adventure

De XIV-Air en XIV-Adventure zijn nagenoeg productierijpe concepten voor de nakende X100, die naar verwachting begin 2015 op de markt komt. Ze worden voorgesteld op het autosalon van Parijs in Paris Expo (Porte de Versailles), van 2 (persdag) tot 19 oktober.

Lees verder.

Aflevering C4 Picasso

Vandaag is hij afgeleverd, wat een bomvolle auto, schitterend! Natuurlijk moesten wij nog even een foto maken... Autobedrijf van der Boon wenst dhr. Banen heel veel plezier met zijn nieuwe auto!

Lees verder.

Nieuws van Autobedrijf van der Boon,

Volg het laatste nieuws van Autobedrijf van der Boon hier. Wij zijn een full service autobedrijf met meerdere vestigingen. Onze autobedrijven treft u aan in Alphen aan den Rijn en Leimuiden. Het laatste nieuws van de merken Subaru, Suzuki, SsangYong en ons bedrijf treft u aan op deze pagina.

© 2018, Van der Boon Autobedrijven   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |   Colofon | Algemene voorwaarden | AVG/GDPR

Terug naar boven