» » Vitara is terug, kom proefrijden!

Vitara is terug, kom proefrijden!

 

De Vitara is op alle wegen thuis: snelweg, klinkerweg, bosweg, provinciale weg, boerenlandweg, zandweg, dorpsweg, kinder- kopjes, grindweg, noem maar op. Dus ga op avontuur met de Vitara en test hem op allerlei wegen in jouw eigen omgeving.                                                                                                         

   

       

Vitara is terug: de AllRoader van nu

De Vitara is terug. En hoe! Robuust en helemaal in jouw smaak samen te stellen. Met slimme technieken zoals Adaptive Cruise Control en Radar Brake Support. En dankzij een verbruik van 1 op 18,9* en een zeer lage CO2 uitstoot van 123g/km behoort de nieuwe Vitara tot de schoonste en zuinigste in zijn klasse.
  Bekijk de uitrustingen

Een échte AllRoader
De nieuwe Suzuki Vitara is op alle wegen thuis. Of je nou boodschappen gaat doen, op vakantie gaat of elke dag een stukje snelweg moet pakken. En met de optionele AllGrip-aandrijving zijn ook besneeuwde bergpassen en stoffige zandweggetjes geen probleem.
Bekijk de specificaties

 

 

Slim en comfortabel rijden
De Vitara is een stoere AllRoader vol geavanceerde techniek. Zoals Adaptive Cruise Control dat automatisch je snelheid aanpast als je achter een langzame voorligger komt te rijden. En het Radar Brake Support (RBS) wat met de 3 modes Waarschuwing, Remassistent en Automatisch remmen maximale veiligheid biedt. Het systeem waarschuwt als een voorligger plots vaart mindert of remt.
Bekijk alle opties

 

 

 

  Meer over AllGrip
  Meer over Adaptive Cruise Control
  Meer over Radar Brake Support

© 2018, Van der Boon Autobedrijven   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |   Colofon | Algemene voorwaarden | AVG/GDPR

Terug naar boven