Home » Onze merken » SsangYong » SsangYong Korando

SsangYong Korando

SsangYong gaat prat op een ijzersterke reputatie. De diesel- en benzinemotoren van de stijlvolle Korando combineren een uitstekende duurzaamheid en pittige prestaties met een verbluffend rendement en raffinement.

Ik heb interesse in een SsangYong Korando

e-XDI Active Diesel

De geraffineerde en pittige 2.0-liter e-XDi200-motor ontwikkelt een maximumvermogen van 149 of 175 pk. Het stevige maximumkoppel van 360 Nm is beschikbaar over een laag en toch breed toerentalgebied van 2.000 tot 3.000 o/m. Dat is te danken aan de E-VGT (Electric Variable Geometry Turbocharger), die borg staat voor moeiteloze acceleraties van bij de laagste motordraaisnelheden.

SsangYong Van der Boon

SsangYong Korando nu ook op grijs kenteken

Een jaar na zijn lancering op de Nederlandse markt, is de Korando is ook beschikbaar als bedrijfsauto. Ondernemers kunnen de Korando bestellen met een verhoogd dak en een tussenschot van 30 cm, waardoor hij een belangrijk fiscaal voordeel geniet.
Om te beginnen kunnen alle dieselversies van de Korando voortaan voorzien worden van een verhoogd dak en een tussenschot van 30 cm. Met deze ombouw kan Ssangyong’s SUV ingeschreven worden op ‘grijs kenteken’, een unicum in dit segment.

SsangYong Korando occasion

Bent u op zoek naar een SsangYong Korando  occasion? Kom naar Auotbedrijf van der Boon de SsangYong Korando occasion specialist. Meer informatie over een SsangYong Korando?  Bekijk hier onze voorraad SsangYong

Onderhoud & Reparatie SsangYong Korando

Heeft uw SsangYong Korando een onderhoudsbeurt of nieuwe distributieriem nodig? Nieuwe banden voor of is de APK van uw SsangYong Korando verlopen? Kom langs of maak een werkplaatsafspraak online.

Ik wil meer informatie


Plan een onderhoudsbeurt