Home » Onze merken » Subaru » Subaru Trezia

Subaru Trezia.

Bij een Subaru maakt vertrouwen het grote verschil. U merkt dat aan de zekere, sportieve respons, zowel in de stad als op buitenwegen. Het vernuftige ontwerp is steeds gereed voor uw volgende trip. De toekomstgerichte techniek staat daarbij garant voor gemoedsrust tijdens het rijden, met dank aan de geavanceerde veiligheidsfuncties, de lage emissiewaarden en het voor zijn klasse toonaangevende, lage brandstofverbruik.

Rijd in de nieuwe Subaru Trezia en ervaar hoe naadloos deze slimme auto in uw wereld past. Veelzijdig, pittig en effectief: de Trezia is de ideale metgezel.  Het interieur van de Trezia biedt een overvloed aan ruimte en is van alle gemakken voorzien. De comfortabele stoelen zijn gemakkelijk verstelbaar, zodat de inzittende zich welkom voelt. De forse binnenafmetingen – uniek in deze klasse – worden extra geaccentueerd door de grote ruitvlakken en de brede deuropeningen. Het optioneel* leverbare, heel grote glazen zonnedak maakt het af: in de Trezia voelt binnen eigenlijk als buiten.

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte Subura Trezia? Kom langs bij Autobedrijf van der Boon.

Onderhoud & Reparatie Suburu Trezia

Heeft uw Subaru Trezia een onderhoudsbeurt of nieuwe distributieriem nodig? Nieuwe banden voor  of is de APK van uw Subaru Trezia verlopen? Kom langs of maak een werkplaatsafspraak online.