Home » Service

Snel en eenvoudig uw onderhoud plannen!

Plan zelf uw afspraak

Snel en eenvoudig uw onderhoud plannen!

Plan zelf uw afspraak

Onze schade-afdeling staat altijd voor u klaar

Schade melden

Wat klanten over onze werkplaats zeggen:

"Ik belde ’s ochtends met een code die door de pechhulp uit het motormanagement was gelezen. De monteur van vd Boon had een vermoeden waar dit aan lag. ’s Middags is de auto binnen drie kwartier gefixt."
lennart uit Alphen aan den Rijn

Het werkplaats-ABC:

's Avonds geopend voor het halen en brengen van auto's

Autobedrijf van der Boon meer dan 60 jaar ervaring! Reparatie en onderhoud alle merken, *gratis leenauto!

Van der Boon Voordeelpas

Met de voordeelpas profiteert u van diverse aanbiedingen, met heel veel voordeel! Nog geen voordeelpas? Kom langs of maak een afspraak.

Over Van der Boon Autobedrijven

Voor onderhoud reparatie of schadeherstel bent u bij Autobedrijf van der Boon aan het juiste adres. Op onze servicepagina kunt u gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak online inplannen, uitrekenen wat een reparatie voor u auto gaat kosten of een melding maken van schade.

Alle merken, 's avonds geopend
Wij onderhouden en repareren alle merken auto's, als extra service zijn wij s' Avonds geopend voor het halen en brengen van auto's voor de werkplaats (op afspraak)

Apk voor uw auto, een nieuwe distributieriem, uw airco opnieuw afvullen of uw auto uitlijnen?  Bekijk het Vdboon werkplaats ABC en bekijk per onderdeel de uitleg bij deze reparatie.

© 2018, Van der Boon Autobedrijven   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |   Colofon | Algemene voorwaarden | AVG/GDPR

Terug naar boven