Home » Service » Schadeherstel

Schadeherstel alle auto’s

Een deukje of een krasje, kleine of grote schade; het herstel is voor ons geen probleem. Heeft u schade, wij taxeren de kosten vrijblijvend. Hopelijk heeft u deze experts niet nodig, maar als het zover mocht zijn: wij zijn u graag van dienst. Een leenauto is natuurlijk beschikbaar. Voor advies, taxatie en schadeherstel neem contact met ons op.

Wat te doen na een aanrijding:

  1. Per aanrijding één schadeformulier invullen. U kunt uw eigen formulier invullen of dat van de tegenpartij.
  2. Bij twijfel over de schuldvraag: schakel altijd de politie in.
  3. Op de plaats van de aanrijding: de voorzijde van het formulier invullen en ondertekenen. Laat ook de tegenpartij tekenen.
  4. Het formulier bestaat uit een origineel en een kopie. Eén deel is voor de tegenpartij, het andere voor u.
  5. Neem direct contact op met Autobedrijf van der Boon
  6. Thuis de achterzijde van het formulier invullen en zo spoedig mogelijk naar uw tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij zenden.
  7. Autobedrijf van der Boon verzorgt de schadeafwikkeling van uw auto en regelt, indien gewenst, ook vervangend vervoer

Waarschuwing!

Soms adviseren verzekeraars u uw auto naar een door hen aangewezen schadebedrijf te brengen. U mag echter zélf bepalen waar de schade voor u wordt afgewikkeld! Autobedrijf van der Boon  kan in de meeste gevallen dezelfde gunstige voorwaarden bieden en garandeert bovendien met merkgarantie op schadeherstel het gebruik van uitsluitend originele onderdelen en de voortzetting van de officiële fabrieks- en carrosseriegarantie.

Neem contact met mij op