Subaru Zomercheck

Subaru staat alom bekend als een innovatief en eigenzinnig merk dat veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De robuuste uitvoeringen van de diverse Subaru modellen brengen u moeiteloos naar iedere gewenste bestemming. Deze kenmerken maken de Subaru dan ook een ideale vakantiepartner.

Toch is het verstandig om voor uw vakantie uw Subaru nog even op de meest belangrijke punten te laten checken want een lange reis vraagt namelijk nogal wat van o.a uw remmen, banden, koelsysteem enzovoort. Voor slechts € 19,95 wordt uw Subaru op 20 vitale punten gecontroleerd en worden de vloeistoffen, inclusief de olie gratis voor u bijgevuld.

Tijdens de Subaru Zomercheck kunt u ook profiteren van een aantal interessante accessoire aanbiedingen en informatie inwinnen over de voordelen van de diverse Subaru Services zoals:

  • Subaru Mobiliteits Service;
  • Subaru Zekerheidsplan;
  • Subaru SMART Service;
  • Subaru Glasservice.

Kortom genoeg redenen om in de periode van 12 mei t/m 23 mei een afspraak te maken bij Van der Boon Auto’s voor de Subaru Zomercheck. Wij wensen u alvast een hele fijne, zorgeloze en wellicht ook zonnige vakantie toe.

HomeSubaruWerkplaatsactiesSubaru Zomercheck