Home » occasions leiden

Vd Boon occasions regio Leiden

Een Groot assortiment jonge Bovag Occasions, vindt u bij Autobedrijf van der Boon. Met onze 3 vestigingen kunnen wij 180 betrouwbare bovag occasions in de regio Leiden aanbieden. Wij vertegenwoordigen de merken Subaru, Suzuki, SsangYong en Citroen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte occasions.

Occasion Onderhoud, alle merken

Alle merken onderhoud, iedere avond geopend, Als u een auto koopt in de regio Leiden wilt u er ook zeker van zijn dat uw autobedrijf uw nieuwe aanwinst vakkundig kan onderhouden. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met onderhoud en service van alle gangbare merken. Om u nog beter van dienst te zijn in de regio Leiden is Van der Boon Auto’s iedere avond tussen 19.00 en 20.00 geopend voor het halen en brengen van uw auto, dat is pas service!

Occasions Leiden inkopen

Uw occasion aan Autobedrijf van der Boon verkopen? ga naar www.autoinkoopvdboon.nl of uw occasion Leiden telefonisch aanbieden 0252 – 687766

Online betrouwbare BOVAG occasions

Waar kunt u onze occasions bezichtigen? U kunt onze tweedehands occasions ook online bekijken vanuit occasions Leiden. Op onze website vindt u een grote voorraad occasions. Bij Van der Boon Auto’s bent u verzekerd van zorgeloos autorijden, al onze auto’s worden standaard afgeleverd met half jaar Bovag garantie, 12 maanden mobiliteitsgarantie, nationale autopas en onderhoudsbeurt volgens schema fabrikant.


Tweedehands auto’s in de omgeving van Leiden.

Natuurlijk is een online website handig, maar het is veel leuker om de auto’s met eigen ogen te zien. Voor onze Leiden bezoeken is daarom een goed idee. Is uw interesse voor een bepaald type gewekt? Maak dan een afspraak met onze medewerkers, zodat u een proefrit kunt maken. U bent van harte welkom om onze tweedehands occasions in Leiden te komen bekijken.