Home » Nieuws

Vitara is terug, kom proefrijden!

De Vitara is op alle wegen thuis: snelweg, klinkerweg, bosweg, provinciale weg, boerenlandweg, zandweg, dorpsweg, kinder- kopjes, grindweg, noem maar op. Dus ga op avontuur met de Vitara en test hem op allerlei wegen in jouw eigen omgeving.   

Lees verder.

Vitara Limited Edition: super compleet en super voordeel

De Suzuki Vitara Limited Edition is een nieuwe uitvoering van de Vitara, die voorzien is van nog meer luxe. En bijzonder aantrekkelijk geprijsd: vanaf € 24.999,-. De extra uitrusting van de Limited Edition heeft een waarde van circa € 4.400,-, waardoor het voordeel oploopt tot € 2.000,-.

Lees verder.

Autobedrijf van der Boon zoekt de RUIMTE !!

In onze showroom te Leimuiden krijgen we steeds meer vraag naar ruime auto’s die voorzien zijn van 7 zitplaatsen. Heeft u een gezin met 3 of meer kinderen is een vervoermiddel met 7 zitplaatsen natuurlijk ideaal. Bij de meeste aangeboden auto’s in de klasse kunt u zeer eenvoudig de 6e en 7e plek opklappen om te gebruiken of neerklappen voor extreem veel laadvolume.

Lees verder.

Prijs Subaru Levorg bekend

Nu al kan de Sports Tourer, die standaard is voorzien van een automatische transmissie en vierwielaandrijving, worden besteld. De Levorg komt in twee uitvoeringen naar Nederland en is met zijn 170 pk sterke boxermotor met turbo leverbaar vanaf € 34.995,-.

Lees verder.

Hoofdprijs Nimoto scooter voor Mw. Dokter Bonneveld

Woensdag 11 maart werd mevrouw Dokter-Bonneveld door Autobedrijf van der Boon uitgenodigd omdat we een verrassing voor haar hadden.Onder het genot van een kopje koffie begon Silvia (toch wel erg nieuwsgierig geworden) te gissen wat de exacte reden van de uitnodiging was.

Lees verder.

Video: Suzuki Celerio bij Van der Boon Auto’s

Het nieuwste model van Suzuki is niet alleen de schoonste en de zuinigste, de Celerio heeft ook de grootste bagageruimte in zijn klasse.  De nieuwe Celerio in de showroom van Van der Boon Auto’s te bewonderen en is al verkrijgbaar vanaf € 9.999,- en leverbaar in de uitvoeringen Economy, Comfort en Exclusive. Bekijk de video

Lees verder.

Nieuws van Autobedrijf van der Boon,

Volg het laatste nieuws van Autobedrijf van der Boon hier. Wij zijn een full service autobedrijf met meerdere vestigingen. Onze autobedrijven treft u aan in Alphen aan den Rijn en Leimuiden. Het laatste nieuws van de merken Subaru, Suzuki, SsangYong en ons bedrijf treft u aan op deze pagina.

© 2018, Van der Boon Autobedrijven   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Sitemap   |   Colofon | Algemene voorwaarden | AVG/GDPR

Terug naar boven