Over ons Over Van der Boon Autobedrijven

Wij zijn een full service autobedrijf dat al meer dan 60 jaar voor u klaar staat in de regio, Leimuiden, en Alphen ad Rijn. Wij vertegenwoordigen de merken Subaru, Suzuki, SsangYong. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte occasions.  Bij ons heeft u altijd keuze uit ruim 180 jong gebruikte top occasions,  verdeeld  over onze 2 vestigingen.

Bij Van der Boon Auto’s  bent u verzekerd van zorgeloos autorijden, al onze auto’s worden standaard afgeleverd met half jaar Bovag garantie, 12 maanden mobiliteitsgarantie, nationale autopas en onderhoudsbeurt volgens schema fabrikant.

Voor onderhoud reparatie of schadeherstel bent u bij Autobedrijf van der Boon aan het juiste adres. Op onze servicepagina kunt u gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak online inplannen, uitrekenen wat een reparatie voor u auto gaat kosten of een melding maken van schade.

Alle merken, ‘s avonds geopend
Wij onderhouden en repareren alle merken auto’s, als extra service zijn wij s’ Avonds geopend voor het halen en brengen van auto’s voor de werkplaats (op afspraak)

Service

Wij zijn blij met u als klant! Wij heten u graag welkom voor de aankoop van uw auto maar ook voor onderhoud, reparatie en schade-afhandeling. U kunt een afspraak eenvoudig zelf plannen en opgeven wat uw wensen zijn. Dat is pas service.

Apk voor uw auto, een nieuwe distributieriem, uw airco opnieuw afvullen of uw auto uitlijnen?  Bekijk het Vdboon werkplaats ABC en bekijk per onderdeel de uitleg bij deze reparatie.

Werkplaatsafspraak Voorraad Auto huren Private Lease Contact
HomeOver ons