Apk & Grote beurt

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. De APK wordt uitgevoerd door een gediplomeerd keurmeester en neemt ongeveer een half uur tijd in beslag. Aan het eind van de keuring bepaalt de keurmeester het resultaat: een auto kan worden goedgekeurd, maar ook afgekeurd. Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Daarom wordt een APK door garagebedrijven vaak gecombineerd met een onderhoudsbeurt.

De RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) houdt toezicht op de APK in Nederland. Elke goedgekeurde auto moet door het gediplomeerde autobedrijf bij de RDW worden afgemeld. De RDW voert op basis van deze afmeldingsprocedure steekproeven uit. APK-keurmeesters bij Van der Boon Auto’s moeten elke twee jaar een herhalingsexamen afleggen, zodat wij altijd up-to-date zijn en onze technische kennis goed bijhouden

Gratis APK

Is uw auto toe aan een grote onderhoudsbeurt? Combineer de Apk met een (grote) onderhoudsbeurt bij Autobedrijf van der Boon. U bespaart tijd en geld, want de APK-kosten zijn dan voor onze rekening. Benieuwd naar de kosten voor de grote onderhoudsbeurt voor uw auto? Vraag dan online een offerte aan via onderstaande button.

APK elk merk

Bij Autobedrijf van der Boon kunt u terecht voor een APK keuring voor elk merk en type auto. U kunt uw auto APK laten keuren in Alphen aan den Rijn, Leimuiden of Nieuw Vennep. Klik op de Button om een APK keuring af te spreken voor uw auto.

Meer informatie

  • Vraag middels onderstaand formulier meer informatie aan. Wij streven er naar om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkplaatsafspraak Voorraad Private Lease Contact
HomeOnderhoud & ServiceApk & Grote beurt