Suzuki Mobiliteit Service

Gratis hulp bij pech onderweg. Iedere nieuwe Suzuki wordt standaard afgeleverd met  een jaar Suzuki Mobiliteit Service*. En wie zijn Suzuki door de officiële Suzuki-dealer laat onderhouden, kan blijven profiteren van deze gratis hulp bij pech onderweg. Bij een VOS-onderhoudsbeurt inclusief eventuele reparaties om uw mobiliteit te garanderen verlengt de Suzuki-dealer gratis de Suzuki Mobiliteit Service met een jaar. Hiermee heeft u recht op hulp bij pech onderweg in Nederland, inclusief uw woonplaats en in Europa. Ook in het geval van een lekke band, verkeerd getankte brandstof of bij verlies van uw sleutel wordt u geholpen.

De voordelen op een rijtje:

  • Gratis hulp bij pech onderweg, in heel Europa. 
  • Ook hulp in uw eigen woonplaats
  • 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. 
  • In Suzuki gespecialiseerde monteurs voeren de reparatie uit. 
  • Jaarlijks gratis te verlengen bij een VOS-onderhoudsbeurt 
  • U hebt geen andere hulpdienst meer nodig (daarmee bespaart u jaarlijks een aanzienlijk bedrag). 
  • De Suzuki Mobiliteit Service is kenteken gebonden. Als iemand anders in uw auto rijdt, wordt hij of zij ook gewoon geholpen bij pech..

Reparatie

Bij pech wordt indien mogelijk  uw auto ter plaatse (provisorisch) gerepareerd. Lukt dat niet, dan wordt uw auto getransporteerd naar de dichtstbijzijnde officiële Suzuki-dealer of, als dat te ver weg is, naar een gekwalificeerde garage. Als de reparatie dezelfde dag niet mogelijk is, dan stelt de Suzuki Mobiliteit Service u vervangend vervoer ter beschikking, betaalt een hotelovernachting of vergoedt de kosten voor het openbaar vervoer. Ook neemt de Suzuki Mobiliteit Service de eventuele kosten voor verzending van onderdelen voor zijn rekening.

Wie zijn auto laat onderhouden door de officiële Suzuki-dealer Autobedrijf van der Boon kan nu ook tot een kilometerstand van maximaal 200.000 profiteren van Suzuki Mobiliteit Service**. Wij verlengen de Mobiliteit Service na uitvoering van de VOS-onderhoudsbeurt en de noodzakelijke reparaties om uw mobiliteit te kunnen garanderen, steeds weer met één jaar. U ontvangt ook weer een nieuwe Suzuki Mobiliteit Card waarop alle gegevens overzichtelijk gerangschikt staan.

Uw Suzuki-dealer Autobedrijf van der Boon kan u informeren over de volledige voorwaarden van de Suzuki Mobiliteit Service. U kunt deze voorwaarden ook terug vinden in het Onderhouds- en garantieboekje dat standaard bij elke nieuwe Suzuki wordt geleverd of via deze link  Voorwaarden Suzuki Mobiliteit Service.

** Auto’s van 10 jaar en ouder komen in aanmerking voor de Suzuki Mobiliteit Service wanneer zij de eerste 10 jaar uitsluitend en aantoonbaar bij de Suzuki-dealer in onderhoud zijn geweest, waarbij eventuele noodzakelijke reparaties zijn uitgevoerd.

Meer informatie

  • Vraag middels onderstaand formulier meer informatie aan. Wij streven er naar om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkplaatsafspraak Voorraad Auto huren Private Lease Contact
HomeOnderhoud & ServiceSuzuki Mobiliteit Service