VOS-onderhoudsbeurt

Suzuki Voordelig Onderhouds Systeem: compleet onderhoud voor uw Suzuki! Met het transparante Voordelig Onderhouds Systeem (VOS) zorgt de Suzuki-dealer ervoor dat uw Suzuki in optimale conditie blijft voor een scherpe prijs. U weet met de VOS-onderhoudsbeurt exact wat wanneer nodig is en wat de prijs is. Uiteraard wordt het onderhoud uitgevoerd door Suzuki opgeleide monteurs en heeft u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en gemonteerde onderdelen.

Iedere VOS-onderhoudsbeurt bestaat standaard uit een aantal vaste werkzaamheden:

– Het verversen van de motorolie inclusief het vervangen van het oliefilter.
– Bijvullen van vloeistoffen, zoals ruitensproeiervloeistof.
– Uitvoeren van beschikbare software-updates.
– Complete inspectie van uw Suzuki op 32 vitale punten.

 Aanvullende onderhoudswerkzaamheden

Naast de vaste onderhoudswerkzaamheden van de standaard VOS-onderhoudsbeurt zijn er bij een bepaalde kilometerstand of leeftijd van uw Suzuki aanvullende onderhoudswerkzaamheden voorgeschreven om uw Suzuki in optimale conditie te houden.

Deze werkzaamheden zijn exact op uw Suzuki en uw rijgedrag afgestemd, zodat het onderhoud altijd op maat is en u nooit teveel betaalt.

Autobedrijf van der Boon, uw Suzuki-dealer geeft u graag een advies op maat.

Bij uitvoering van iedere VOS-onderhoudsbeurt en eventuele reparaties om uw mobiliteit te kunnen garanderen, verlengt Suzuki-dealer Autobedrijf van der Boon gratis de Suzuki Mobiliteit Service met 1 jaar. Met de Suzuki Mobiliteit Service heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week recht op pechhulp in Nederland, inclusief uw woonplaats, en in Europa. Ook in het geval van een lekke band, verkeerd getankte brandstof of als u uw sleutel verloren bent, kunt u vertrouwen op de Suzuki Mobiliteit Service.

Meer informatie

  • Vraag middels onderstaand formulier meer informatie aan. Wij streven er naar om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkplaatsafspraak Voorraad Private Lease Contact
HomeOnderhoud & ServiceVOS-onderhoudsbeurt